Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par AS “Grindeks” kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu
Emitents Grindeks, AS (5299006DWR32NKWM1O86)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-03-19 09:22:52
Versijas komentārs
Teksts Akciju sabiedrības “Grindeks” (vienotais reģ. nr. 40003034935, juridiskā adrese: Krustpils iela 53, Rīga, LV-1057) valde sasauc un paziņo, ka AS “Grindeks” kārtējā akcionāru sapulce notiks 2008.gada 24.aprīlī plkst. 11.00 Rīgā, Krustpils ielā 53, AS “Grindeks” telpās.

Darba kārtība:
1. Valdes, padomes ziņojumi un zvērināta revidenta atzinums.
2. 2007.gada pārskatu apstiprināšana.
3. 2007.gada peļņas izlietošana.
4. Revidenta ievēlēšana un atlīdzības noteikšana revidentam.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā – 2008.gada 24.aprīlī – no plkst. 10.00 līdz 11.00 akcionāru sapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:
• akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.
• akcionāriem, kuru akcijas reģistrētas Sākotnējā reģistrā vai Akcionāru reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;
• akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama arī AS „Grindeks” mājas lapā www.grindeks.lv) vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, – jāuzrāda arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.

Akcionāri var pieteikt akciju bloķēšanu savam finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētājam ne vēlāk kā līdz 2008.gada 14.aprīļa darba dienas beigām.

Akcionāri var iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem no 2008.gada 10.aprīļa līdz 2008.gada 23.aprīlim, darba dienās no plkst. 09.00 līdz 16.00 Rīgā, Krustpils ielā 53, pie AS “Grindeks” valdes priekšsēdētāja palīdzes Lauras Ušerovskas, bet akcionāru sapulces dienā - reģistrācijas vietā.

AS „Grindeks” kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 9 585 000 (deviņi miljoni pieci simti astoņdesmit pieci tūkstoši).

AS „Grindeks” ir vadošais farmācijas uzņēmums Baltijas valstīs, kas specializējas sirds un asinsvadu, centrālo nervu sistēmu ietekmējošo un pretvēža medikamentu ražošanā un pārdošanā. Tā koncernā ietilpst četri meitas uzņēmumi Latvijā, Igaunijā un Krievijā un desmit pārstāvniecības. Uzņēmuma produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 valstīm. Galvenie tirgi ir Baltijas valstis, Krievija, NVS valstis, Japāna un ASV. AS „Grindeks” Latvijā strādā 650 darbinieki. AS „Grindeks” akcijas tiek kotētas Rīgas Fondu biržas Oficiālajā sarakstā.

Akciju sabiedrības “Grindeks” valde



Papildu informācija:

Laila Kļaviņa
Grindeks Komunikācijas departamenta vadītāja
Tālr. 7083370, 29256012
e-pasts: laila.klavina@grindeks.lv
Pielikumi