Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Informācija medijiem - AS „Rīgas kuģu būvētava” piedalīsies zvejas kuģu būves izstādē Norvēģijā
Emitents Rīgas kuģu būvētava, AS (48510000DWP0BMQCTM64)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-08-18 09:51:39
Versijas komentārs
Teksts

AS „Rīgas kuģu būvētava” (RKB) no 19.līdz 22.augustam Norvēģijas pilsētā Tronheimā piedalīsies vienā no lielākajām zvejas nozarei un zvejas kuģu būvniecībai veltītajām izstādēm „Nor-Fishing”.

RKB šajā izstādē piedalās jau septīto gadu un pauž pārliecību, ka dalība „Nor-Fishing” nodrošina nepārtrauktu komunikāciju ar esošajiem klientiem, sniedz atpazīstamību nozares profesionāļu vidū un iespēju pārrunāt aktualitātes ar saviem klientiem, uzsākt sarunas ar potenciālajiem klientiem un iedvesmoties no citu kuģu būvētavu paveiktā.

Turklāt, RKB šī izstāde īpaši nozīmīga, jo lielākoties RKB kuģu būve tiek fokusēta uz Skandināvijas valstu un Vācijas klientu pasūtījumiem. RKB ir gandarīta, ka RKB būvētos zivju traleru korpusus atzinīgi jau ir novērtējuši Norvēģijas zvejnieki.

Izstādes laikā RKB iepazīstinās apmeklētājus ar savu pēdējo kuģu būves projektu – kuģi „Vesterhav”, kas būs aplūkojams izstādes „Nor-Fishing” piestātnē.

„Nor-Fishing” izstāde ir nozīmīga kuģu būves industrijas pārstāvju satikšanās vieta, kas dalībniekus un apmeklētājus pulcē ik pēc diviem gadiem. Izstādei ir vairāk nekā piecdesmit gadu sena vēsture, sākotnēji tā ir notikusi Bergenā un Oslo, bet kopš 1965.gada par savu pastāvīgo mājvietu izvēlējusies Norvēģijas trešo lielāko pilsētu Tronheimu, kur notiek arī šogad.

 

AS „Rīgas kuģu būvētava” valde

Pielikumi