Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Uzņēmuma paziņojums
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-07-31 11:45:30
Versijas komentārs
Teksts

 

 

Papildus 30.07.2014. publicētajiem atliktās kārtējās akcionāru sapulces lēmumiem Sabiedrība paskaidro, ka ar akcionāru lēmumu 30.07.2014. sapulces darba kārtības 1.jautājumā tika apstiprināts Sabiedrības 2013. gada pārskats, kas publicēts 29.04.2014.

Vienlaicīgi Sabiedrība paskaidro, ka ar 30.05.2014. Sabiedrības kārtējās akcionāru sapulces lēmumu iepriekš ievēlētā revidenta – SIA “Deloitte Audits Latvia” – pilnvaras tika atsauktas, vienlaicīgi paredzot, ka Valde veiks nepieciešamos pasākumus, lai sagatavotu priekšlikumus revidenta ievēlēšanai ārkārtas akcionāru sapulcē nākamo gada pārskatu revīzijas veikšanai.

30.07.2014. atliktajā kārtējā akcionāru sapulces laikā minētais jautājums vēlreiz apspriests un tika ierosināts, ka Sabiedrības akcionāri var iesniegt Sabiedrības Valdei savus priekšlikumus par iespējamā revidenta kandidatūru, norādot to identificējošos datus (vārds, uzvārds/nosaukums, pers.kods/reģistrācijas Nr., sertifikāta Nr./licences Nr.) kopā ar šī revidenta cenas piedāvājumu, tādējādi nodrošinot visiem akcionāriem iespēju piedalīties šī jautājuma izlemšanā. Turklāt akcionāri deleģēja Valdei pilnvaras rakstveidā aptaujāt izvirzītos revidentu kandidātus par piekrišanu sniegt šo pakalpojumu un tā cenu. Akcionāri izskatīs revidentu kandidatūru piedāvājumus, kuri patstāvīgi pieteiksies šī pakalpojuma izpildei, kā arī tos, kurus būs atsevišķi aptaujājusi Valde.

Par ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu tiks sniegta papildu informācija likumā noteiktajā kārtībā.

 

R.Zarāns

Valdes priekšsēdētājs

Pielikumi