Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
kārtējās akcionāru sapulces lēmumi
Emitents Rīgas kuģu būvētava, AS (48510000DWP0BMQCTM64)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-04-28 12:55:48
Versijas komentārs labots no lēmuma projekts uz lēmums
Teksts

 AS „Rīgas kuģu būvētava”,

reģistrācijas Nr.40003045892,

Akcionāru  kārtējā  sapulce

Rīgā, Gāles ielā 2, 2014.gada 25.aprīlī plkst.10:00

 

 

Lēmumi

piedāvātajos darba kārtības jautājumos

 

1)      Valdes ziņojums par 2013.gada darbības rezultātiem.

Lēmums: Pieņemt zināšanai akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” valdes ziņojumu par 2013.gada darbības rezultātiem.

2)      2013.gada pārskata apstiprināšana.

Lēmums: Apstiprināt akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” 2013.gada pārskatu.

3)      2013.gada peļņas sadale.

Lēmums: Ievērojot, ka 2013.gadā akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” ir strādājusi ar zaudējumiem, iepriekšējo gadu peļņu novirzīt šo zaudējumu segšanai.

4)      Revidenta apstiprināšana 2014.gadam un atalgojuma noteikšana revidentam.

Lēmums: Apstiprināt neatkarīgo auditoru firmu „Lataudit”, reģistrācijas Nr. 40103038172, Zvērinātu revidentu komercsabiedrības licence 101, par akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” revidentu 2014.gadam, apstiprinot atalgojumu ne vairāk kā 17000 EUR par 2014.gada pārskata revīziju un par konsolidētā gada pārskata revīziju plus PVN.

5)      Valdes ziņojums par esošo finanšu situāciju un kavētiem maksājumiem kreditoriem.

Lēmums: Pieņemt zināšanai akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” valdes ziņojumu par finanšu situāciju un kavētiem maksājumiem kreditoriem.

6)      Valdes ziņojums par iekšējā audita rezultātiem.

Lēmums: Pieņemt zināšanai akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” valdes ziņojumu par iekšējā audita rezultātiem.

7)      Valdes ziņojums par darījumiem ar ieguldījuma īpašumiem, šo darījumu ekonomisko efektivitāti un nesto atdevi kopš ieguldījuma izdarīšanas brīža.

Lēmums: Pieņemt zināšanai akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” valdes ziņojumu par darījumiem ar ieguldījuma īpašumiem, šo darījumu ekonomisko efektivitāti un nesto atdevi kopš ieguldījuma izdarīšanas brīža.

 

 

 

 

8)      Valdes ziņojums par ilgtermiņa finanšu ieguldījumu meitas un saistītajās sabiedrībās lietderību, ekonomisko efektivitāti un nesto atdevi kopš ieguldījumu izdarīšanas brīža. Pagātnē izsniegto aizdevumu akciju aizdevumu akciju iegādei AS Tosmares kuģu būvētava un citiem mērķiem vadībai un dominējošajiem akcionāriem pamatojums un noteikumi.

Lēmuma projekts: Pieņemt zināšanai akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” valdes ziņojumu par ilgtermiņa finanšu ieguldījumu meitas un saistītajās sabiedrībās lietderību, ekonomisko efektivitāti un nesto atdevi kopš ieguldījumu izdarīšanas brīža, kā arī par pagātnē izsniegto aizdevumu pamatojumu un noteikumiem.

9)      Valdes ziņojums par faktu, ka netika sastādīts, revidēts un akcionāru sapulcē apstiprināts 2012.gada konsolidētais pārskats. Paskaidrojums par iemesliem, kāpēc Valde to nav izdarījuši arī pēc FKTK uzliktā pienākuma.

Lēmuma projekts: Pieņemt zināšanai valdes ziņojumu par revidēta un akcionāru sapulcē apstiprināta 2012.gada konsolidētā pārskata nesastādīšanu un neiesniegšanu un par iemesliem, kāpēc valde to nav izdarīja arī pēc FKTK uzliktā pienākuma.

10)  Valdes ziņojums par peldošā doka Nr.791 ieķīlāšanu AS"UniCredit Bank" kredīta nodrošināšanai un saņemto līdzekļu izlietojums.

Lēmuma projekts: Pieņemt zināšanai valdes ziņojumu par peldošā doka Nr.791 ieķīlāšanu AS "UniCredit Bank" kredīta nodrošināšanai un saņemto līdzekļu izlietojumu.

11)  Valdes ziņojums par AS Rīgas kuģu būvētava iesaisti dažādās tieslietās, gan kā prasītājam, gan kā atbildētājam.

Lēmuma projekts: Pieņemt zināšanai valdes ziņojumu par akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” iesaisti dažādās tieslietās prasītāja un atbildētāja statusā.

12)  Valdes ziņojums par AS Rīgas kuģu būvētava 2013.gadā veikto maksājumu USD 39 951 000, 00 apmērā Northsale Logistics Limited un tā pamatojumu – ziņotājs.

Lēmuma projekts: Pieņemt zināšanai valdes ziņojumu par akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” 2013.gadā veikto maksājumu Northsale Logistics Limited un tā pamatojumu.

13)  AS „Rīgas kuģu būvētava” padomes vēlēšanas.

Pieņemtais lēmums:

Par AS „Rīgas kuģu būvētava” padomes locekļiem tika ievēlēti:

1. Gaidis Andrejs Zeibots.

2. Valentīna Andrejeva.

3. Vasilijs Meļņiks,

4) Aleksandrs Čerņavskis,

5) Linards Baumanis.

Pielikumi