Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
2014.gada 25.aprīļa ārkārtas akcionāru sapulces lēmumu projekti
Emitents Rīgas kuģu būvētava, AS (48510000DWP0BMQCTM64)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-04-24 11:42:37
Versijas komentārs
Teksts

 Lēmuma projekts

 

Akciju sabiedrība

„Rīgas kuģu būvētava”,

reģistrācijas Nr.40003045892, juridiskā adrese Gāles iela 2, Rīga, Latvija, LV-1015

 

Ārkārtas akcionāru sapulces

LĒMUMS

Rīgā, 2014.gada 25.aprīlī

 

1. „Valdes ziņojums par esošo finanšu situāciju. Nerevidēts 2013. gada pārskats. Situācija ar kavētiem maksājumiem kreditoriem”.

 

Akcionāru sapulce nolēma: Pieņemt zināšanai akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” valdes ziņojumu par esošo finanšu situāciju, nerevidēto 2013. gada pārskatu un situācija ar kavētiem maksājumiem kreditoriem.

 

2. „Padomes ziņojums par veikto darbu laika posmā pēc pēdējās akcionāru sapulces”.

 

Akcionāru sapulce nolēma: Pieņemt zināšanai akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” padomes ziņojumu par veikto darbu laika posmā pēc pēdējās akcionāru sapulces.

 

 

3. „Valdes ziņojums par iekšējā audita rezultātiem”.

 

Akcionāru sapulce nolēma: Pieņemt zināšanai akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava”  valdes ziņojumu par iekšējā audita rezultātiem.

 

4. „Valdes ziņojums par faktu, ka netika sastādīts, revidēts un akcionāru sapulcē apstiprināts 2012.gada konsolidētais pārskats. Paskaidrojums par iemesliem, kāpēc Valde to nav izdarījuši arī pēc FKTK uzliktā pienākuma”.

 

Akcionāru sapulce nolēma: Pieņemt zināšanai valdes ziņojumu par revidēta un akcionāru sapulcē apstiprināta 2012.gada konsolidētā pārskata nesastādīšanu un neiesniegšanu un par iemesliem, kāpēc valde to nav izdarīja arī pēc FKTK uzliktā pienākuma”.

 

5. „Valdes ziņojums par darījumiem ar ieguldījuma īpašumu(iem), to ekonomisko efektivitāti un nesto atdevi kopš ieguldījumu izdarīšanas brīža”.

 

Akcionāru sapulce nolēma: Pieņemt zināšanai akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” valdes ziņojumu par darījumiem ar ieguldījuma īpašumiem, to ekonomisko efektivitāti un nesto atdevi kopš ieguldījuma izdarīšanas brīža.

 

6. Valdes ziņojums par ilgtermiņa finanšu ieguldījumu meitas un saistītajās sabiedrībās lietderību, ekonomisko efektivitāti un nesto atdevi kopš ieguldījumu izdarīšanas brīža. Izsniegto aizdevumu akcionāriem vai dalībniekiem un vadībai pamatojums un noteikumi”.

 

Akcionāru sapulce nolēma: Pieņemt zināšanai akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” valdes ziņojumu par ilgtermiņa finanšu ieguldījumu meitas un saistītajās sabiedrībās lietderību, ekonomisko efektivitāti un nesto atdevi kopš ieguldījumu izdarīšanas brīža, kā arī par izsniegto aizdevumu pamatojumu un noteikumiem”.

 

7. „Valdes ziņojums par peldošā doka Nr.791 ieķīlāšanu AS "UniCredit Bank" un saņemto līdzekļu izlietojums”.

 

Akcionāru sapulce nolēma: Pieņemt zināšanai valdes ziņojumu par peldošā doka Nr.791 ieķīlāšanu AS "UniCredit Bank" un saņemto līdzekļu izlietojumu.

 

8. „Valdes ziņojums par AS Rīgas kuģu būvētava iesaisti dažādās tieslietās, gan kā prasītājam, gan kā atbildētājam”.

 

Akcionāru sapulce nolēma: Pieņemt zināšanai valdes ziņojumu par akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” iesaisti dažādās tieslietās prasītājas un atbildētājas statusā.

Pielikumi