Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
informācija medijiem
Emitents Rīgas kuģu būvētava, AS (48510000DWP0BMQCTM64)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-04-23 15:41:59
Versijas komentārs
Teksts

 V.Meļņiks kandidēs uz AS„Rīgas kuģu būvētava”  padomes locekļa amatu

 

Vasīlijs Meļņiks ir atstājis akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” (RKB) valdes priekšsēdētāja amatu, lai kandidētu RKB jaunās padomes vēlēšanās. V.Meļņiks ir nolēmis savu darbību turpmāk koncentrēt uz RKB stratēģisko projektu realizāciju.

 

"Jau divus gadus es pastiprināti strādāju kuģu būvētavas attīstīšanā, piesaistot tai ārvalstu partnerus. Ieguldītie pūliņi jau ir devuši konkrētus rezultātus jaunu perspektīvo darbības virzienu attīstīšanā: kā jau ziņots, nesen esam parakstījuši nodomu protokolu ar Singapūras kompāniju, kas „Rīgas kuģu būvētavai” ļaus uzsākt jaunu attīstības posmu – darbosimies naftas un gāzes urbšanas platformu ražošanā. Tāpat es varu iepriecināt gan labvēļus, gan arī mūsu kritiķus – uzņēmums ir aktīvi uzsācis jauno kuģu remontu sezonu, ir parakstīti līgumi gan par remontu, gan jaunu kuģu būvi. Tas dod pamatu ar optimismu raudzīties rūpnīcas nākotnē,” atzīmē V.Meļņiks.

 

„Rīgas kuģu būvētavas” akcionāru pilnsapulce, kurā tiks ievēlēta arī jauna padome, notiks šo piektdien, 25. aprīlī. Tāpat tiks pārvēlēta uzņēmuma valde, kas darbosies profesionāli un neatkarīgi.

 AS „Rīgas kuģu būvētava” valde

Pielikumi