Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par akcionāru sapulcē iekļautajiem jautājumiem
Emitents Rīgas kuģu būvētava, AS (48510000DWP0BMQCTM64)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-04-09 17:10:30
Versijas komentārs
Teksts

 A/S „Rīgas kuģu būvētava” valde komerclikuma 274. p. kārtībā saņēma iesniegumu no akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 daļu no pamatkapitāla par papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā.


2014.gada 25.aprīļa kārtējās akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautie papildus jautājumi:

 

1.Valdes ziņojums par esošo finanšu situāciju un kavētiem maksājumiem kreditoriem;

2. Valdes ziņojums par iekšējā audita rezultātiem;

3. Valdes ziņojums par darījumiem ar ieguldījuma īpašumiem, šo darījumu ekonomisko efektivitāti un nesto atdevi kopš ieguldījuma izdarīšanas brīža.

4. Valdes ziņojums par ilgtermiņa finanšu ieguldījumu meitas un saistītajās sabiedrībās lietderību, ekonomisko efektivitāti un nesto atdevi kopš ieguldījumu izdarīšanas brīža. Pagātnē izsniegto aizdevumu akciju aizdevumu akciju iegādei AS Tosmares kuģu būvētava un citiem mērķiem vadībai un dominējošajiem akcionāriem pamatojums un noteikumi.

5. Valdes ziņojums par faktu, ka netika sastādīts, revidēts un akcionāru sapulcē apstiprināts 2012.gada konsolidētais pārskats. Paskaidrojums par iemesliem, kāpēc Valde to nav izdarījuši arī pēc FKTK uzliktā pienākuma.

6.Valdes ziņojums par peldošā doka Nr.791 ieķīlāšanu AS"UniCredit Bank" kredīta nodrošināšanai un saņemto līdzekļu izlietojums.

7.valdes ziņojums par AS Rīgas kuģu būvētava iesaisti dažādās tieslietās, gan kā prasītājam, gan kā atbildētājam;

8.Valdes ziņojums par AS Rīgas kuģu būvētava 2013.gadā veikto maksājumu USD 39 951 000, 00 apmērā Northsale Logistics Limited un tā pamatojumu.

 

Pielikumi