Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
par ziņu portālā BNS 18.03.2014 un citos masu medijos publicēto informāciju
Emitents Rīgas kuģu būvētava, AS (48510000DWP0BMQCTM64)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-04-01 09:34:39
Versijas komentārs
Teksts

 Par ziņu portālā BNS 18.03.2014.  un citos masu medijos publicēto informāciju. AS„Rīgas kuģu būvētava” ir finansiāli stabils uzņēmums un tas regulāri veic savus ikdienas maksājumus. Taču tikai audita rezultāti apliecinās, vai SIA „Volks” un citu apakšuzņēmēju prasības ir pamatotas, vai darbi patiešām ir izpildīti, paveikti kvalitatīvi un termiņā, proti – vai SIA„Volks” un citi apakšuzņēmēji godprātīgi izpildījuši līguma nosacījumus. Pārbaudes notiek arī par biedrības „Korvet” biedriem, kas ir bijušie AS„Rīgas kuģu būvētava” apakšuzņēmēji.

AS„Rīgas kuģu būvētava” nemainīs pieņemto lēmumu - pirms audita pilnīgas pabeigšanas nepubliskot rezultātus, bet sniegt informāciju, kad audits tiks pabeigts.

17. martā a/s „Rīgas kuģu būvētava” izsūtītajā preses relīzē kļūdaini bija minēts, ka SIA "Volks" līdzīpašnieks ir a/s "Rīgas kuģu būvētava" padomes loceklis Anatolijs Ustinovs. Patiesībā SIA „Volks” līdzīpašnieks ir Vladimirs Ustinovs. Atvainojamies A.Ustinovam un V.Ustinovam par pieļauto kļūdu.

Pielikumi