Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par A/S “Rīgas kuģu būvētava” kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu
Emitents Rīgas kuģu būvētava, AS (48510000DWP0BMQCTM64)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-03-25 16:08:20
Versijas komentārs labots ieraksta datums
Teksts

 Akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” (vienotais reģ.Nr.40003045892) juridiskā adrese: Rīgā, Gāles ielā 2, LV 1015, valde sasauc kārtējo akcionāru sapulci.

Akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” kopējais akciju un kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 11 672 107.

2014.gada 25.aprīlī plkst.10:00 Rīgā, Gāles ielā 2, A/S „Rīgas kuģu būvētava” telpās notiks kārtējā akcionāru sapulce.

            Dienas kārtībā:

1.      Vadības ziņojums par 2013.gada darbības rezultātiem.

2.      2013.gada pārskata apstiprināšana.

3.      2013.gada peļņas sadale.

4.      Revidenta apstiprināšana 2014.gadam un atalgojuma noteikšana revidentam. 

- Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā  no plkst.09.00 sapulces norises vietā.

- Ar sapulcē apspriežamo jautājumu projektiem akcionāri var iepazīties no šā gada  11.aprīļa darba dienās no plkst. 09.00 – 12.00 Rīgā, Gāles ielā 2, iepriekš piesakoties pa tālr. 6 7353433.

Ieraksta datums akcionāru dalībai akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava” kārtējā akcionāru sapulcē ir 2014.gada 15.aprīlis. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tiem piederošo akciju skaitu ieraksta datumā piedalīties akciju sabiedrības „Rīgas kuģu būvētava”  kārtējā akcionāru sapulcē.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:

- akcionāriem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;

- akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama publikācijas pielikumā. Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas interneta mājas lapā www.oricgs.lv un akciju sabiedrības „NASDAQ OMX Riga” interneta mājas lapā www.nasdaqomxbaltic.com)  vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments.

 

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 no sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības 7 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas pieprasīt institūcijai, kas sasauc akcionāru sapulci, papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā. Akcionāriem, kas ierosina papildu jautājumu iekļaušanu akcionāru sapulces darba kārtībā, ir pienākums iesniegt institūcijai, kura akcionāru sapulci sasauc, lēmumu projektus par jautājumiem, kuru iekļaušanu sapulces darba kārtībā tie ierosina, vai paskaidrojumu par tiem jautājumiem, kuros nav paredzēts pieņemt lēmumus. Akcionāriem 7 dienu laikā no dienas, kad izplatīts paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu, ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Akcionāriem ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem sapulces laikā, ja visi akcionāru sapulcei iesniegtie lēmumu projekti ir izskatīti un noraidīti. Ja akcionārs vismaz 7 dienas pirms akcionāru sapulces iesniedz valdei rakstveida pieprasījumu, valde ne vēlāk kā 3 dienas pirms akcionāru sapulces sniedz viņam pieprasītās ziņas par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Valdes pienākums ir pēc akcionāru pieprasījuma sniegt sapulcei ziņas par sabiedrības saimniecisko stāvokli tādā apjomā, kādā tas nepieciešams attiecīgā darba kārtības jautājuma izskatīšanai un objektīvai izlemšanai.

 

Informācija par akcionāru sapulci un akcionāru tiesībām pieejama arī  Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas interneta mājas lapā www.oricgs.lv un akciju sabiedrības „NASDAQ OMX Riga” interneta mājas lapā www.nasdaqomxbaltic.com.

 

 AS “Rīgas kuģu būvētava”  valde

 

 

 

 

Pielikumi
Pilnvarojuma_veidlapa_LV.doc (27.00 kB)