Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” Valdes un Padomes paziņojums
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-03-05 09:29:05
Versijas komentārs
Teksts
 
 

Sakarā ar to, ka sadarbības apjomi starp AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” (AS) un Krievijas Federācijas un Ukrainas kompānijām sastāda attiecīgi 45% un 5-6% no AS gada apgrozījuma, kā arī ņemot vērā notikumus Ukrainā, Valde un Padome informē ieguldītājus par sekojošo:

1. Valde un Padome izsaka cerību uz drīzu un savstarpēji pieņemamu attiecību noregulēšanu starp Ukrainu un Krievijas Federāciju bez vardarbības un diktāta, cienot viens otra tiesības un intereses.

2. Valde un Padome paziņo, ka šobrīd AS attiecības ar Krievijas un Ukrainas kompānijām atrodas tiesību laukā, tiek regulētas un izpildītas saskaņā ar noslēgtajiem līgumiem, būtiski nokavētu saistību no Ukrainas partneru puses AS šobrīd nav.

3.  Valde un Padome pastāvīgi kontrolē Krievijas un Ukrainas kompāniju līgumsaistību attīstību un virzību un, parādoties nelabvēlīgām tendencēm, AS nekavējoties veiks attiecīgus pasākumus, vienlaicīgi informējot par to ieguldītājus.

Paziņojums sniegts saskaņā ar AS „NASDAQ OMX Riga” (Birža) noteikumiem „Par finanšu instrumentu iekļaušanu un tirdzniecību biržas regulētajos tirgos” un Biržas informāciju.

 
 
R.Zarāns
Valdes priekšsēdētājs
Pielikumi