Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par reorganizācijas izbeigšanu
Emitents Siguldas ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija, AS (48510000ZQJJELMSZC35)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-03-04 14:10:07
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrības “Siguldas ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija

PAZIŅOJUMS

PAR REORGANIZĀCIJAS IZBEIGŠANU

2008.gada 4.martā

2006.gada 5.decembrī AS „Siguldas ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” (turpmāk –AS ”Siguldas CMAS”) ārkārtas akcionāru sapulcē tika pieņemts lēmums uzsākt AS ”Siguldas CMAS” reorganizācijas procesu.    

2006.gada 20.decembrī LR Uzņēmumu reģistrā, atbilstoši Komerclikuma 338.panta piektajai daļai, tika iesniegti AS „Siguldas CMAS” un AS „Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” (turpmāk –AS ”Kurzemes CMAS”) paziņojumi par reorganizācijas (apvienošanās saplūšanas ceļā) uzsākšanu un tiem pievienotie dokumenti – reorganizācijas līguma projekts un iegūstošās sabiedrības statūtu projekts. Vienlaikus tika lūgts iecelt zvērinātu revidentu SIA „LEKS VU” reorganizācijas līguma projekta pārbaudei un mantas pietiekamības pārbaudei iegūstošās sabiedrības pamatkapitāla izveidei.

Saskaņā ar reorganizācijas līguma projektu, reorganizācijas procesā AS „Siguldas CMAS” kā pievienojamā sabiedrība apvienotos ar AS “Kurzemes CMAS”, kā otru pievienojamo sabiedrību un abām Sabiedrībām saplūstot, tiktu dibināta jauna akciju sabiedrību (iegūstošā sabiedrība).

                Paziņojumos par reorganizāciju tika norādīts, ka pieteikums ieraksta par reorganizāciju izdarīšanai komercreģistrā (saskaņā ar Komerclikuma 347.pantu) tiks iesniegts un tādējādi reorganizācijas process tiks pabeigts tikai tādā gadījumā, ja Konkurences padome dos atļauju reorganizācijai.  

               Likumā noteiktajā kārtībā abas reorganizācijas procesā iesaistītās sabiedrības ir vērsušās Konkurences padomē reorganizācijas atļaujas saņemšanai. 2008.gada 30.janvārī Konkurences padome ir pieņēmusi lēmumu Nr.14, saskaņā ar kuru ir aizliegusi AS „Siguldas CMAS” un AS „Kurzemes CMAS” apvienošanos.

 
               Pamatojoties uz iepriekš minēto,

paziņojam, ka AS „Siguldas CMAS” un AS „Kurzemes CMAS” reorganizācijas (apvienošanās) process tiek izbeigts.

 
Valdes priekšsēdētājs Nils Ivars Feodorovs  

 

Valda Mālniece
Finanšu un grāmatvedības daļas vadītāja
Tālr. 67972040

Pielikumi