Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Capitalia nerevidētais konsolidētais starpperiodu pārskats par 2017. gada 1. ceturksni
Emitents Capitalia AS (2138004E8D3EG6F2Y992)
Veids Finanšu pārskati
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-04-27 12:06:21
Versijas komentārs
Teksts

 2017. gada pirmajā ceturksnī Capitalia sasniedza kopējo apgrozījumu EUR 293 tūkstošo apmērā, kas ir kāpums par 45%, salīdzinot ar 2016. gada pirmo ceturksni. Pārskata periods tika noslēgts ar EUR 32 tūkstošu peļņu, kas vairāk kā nosedza 2016. gada zaudējumus. Šī gada pirmais ceturksnis sākās grūti vairākiem mūsu klientiem, kā rezultātā mūsu uzkrājumi nedrošiem parādiem pieauga straujāk nekā bijām prognozējuši. Tomēr uz pārskata perioda beigām lielākā daļa no klientiem grūtībās spēja stabilizēt situāciju un atgriezties regulārā maksājumu ritmā. 

Turpmākajos trijos mēnešos Capitalia uzsvars būs uz kredītportfeļa audzēšanu visās Baltijas valstīs. Esam sekmīgi izlaiduši un turpinām investoriem piedāvāt mūsu obligāciju instrumentus, no kuru pārdošanas gūtos līdzekļus vēlamies pēc iespējas ātrāk novirzīt mazo un vidējo uzņēmumu finansēšanai. Tāpat svarīgs notikums, ko gaidām ar nepacietību, ir mūsu savstarpējo aizdevumu platformas publiskošana. Mēs būsim pirmā specializētā platforma Baltijas valstīs, kas piedāvās uzņēmumiem piesaistīt investīcijas līdz EUR 1m apmērā ar pūļa finansējuma palīdzību. 

----------     

Capitalia ir vadošais nebanku finansējuma sniedzējs maziem un vidējiem uzņēmumiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Capitalia ir finansējusi apgrozāmos līdzekļus un kapitāla investīcijas vairāk kā 1000 uzņēmumiem, ieguldot vairāk kā EUR 20 miljonus kompāniju attīstībā. 

Pielikumi
Capitalia financials, Q1-2017, LAT.pdf (282.55 kB)